Åbner et nyt vindue med e-tidsbestilling   Åbner et nyt vindue med e-konsultation OG receptfornyelse  Åbner et nyt vindue med e-konsultation OG receptfornyelse
Konsultation

E-konsultation Benyt Åbner et nyt vindue med e-konsultation OG receptfornyelse og du kan forvente svar i løbet af få dage.
Telefonkonsultation
Daglig undtagen onsdag mellem kl. 8 og 9.
Konsultation Daglig efter aftale, dvs. tidsbestilling. Tid til samme dag ved akut sygdom gives i lægetiden mellem kl. 08:00 og 09:00.
Aftenkonsultation Onsdag fra kl. 15-16 efter aftale, dvs. tidsbestilling.

Konsultationen strækker sig typisk over 10-15 min. herunder tidsforbrug til journalføring, mv. Det er muligt at tage et højst to problemer op pr. konsultation.
Det er patientens ansvar at prioritere tiden, så det vigtigste problem bliver løst først.
Dette er bl.a. vigtigt idet vi forsøger at overholde vores aftalte tider og derfor respekterer at andre patienter venter.

Prøvesvar Du skal huske, at det er dig, som skal ringe og få svar på prøver eller undersøgelser som du evt. har fået lavet hos os eller via os ved en speciallæge. Du må altså ikke forvente at vi kontakter dig, da prøvesvar kan gå tabt.

Sygesikringsbevis Husk altid dit sygesikringsbevis ved alle henvendelser. Det er sygesikringens krav, at du medbringer kortet, hvis du skal have gratis sygesikringsydelser.
Attester Udfærdiges efter aftale - husk at spørge om evt. honorar, når du bestiller tid.
 
Hvem er vi ?
Hvor bor vi ?
Adgangsforhold
Tidsbestilling
Konsultation
Recepter
Henvisning
Ydelser
Links

- Privatlivspolitik -

Telefon 35 _83 00 43 · Nørrebrogade 176, 1 · 2200 Kbh. N  ·  Lukket for tilgang af nye patienter