Åbner et nyt vindue med e-tidsbestilling   Åbner et nyt vindue med e-konsultation OG receptfornyelse  Åbner et nyt vindue med e-konsultation OG receptfornyelse
Tidsbestilling

Dagligt på telefon 35 83 00 43 9-12, dog onsdag 15-16.
Telefonen besvares af praksispersonalet og man kan typisk få svar på spørgsmål vedrørende prøvesvar, medicinbestilling, sygdom, børnevaccination samt tidsbestilling.
E-tidsbestilling er også muligt her Åbner et nyt vindue med e-tidsbestilling.
Afbud
Skulle du blive forhindret i at komme til en aftalt tid, skal du melde afbud i god tid, så vi kan bruge tiden på en anden.

Aftalte tider
Vi arbejder meget på at overholde planlagte tider til konsultationer, men beklager hvis der alligevel forekommer ventetid.
Der opstår desværre ofte uventede og akutte problemer, som skaber forsinkelser. Du er velkommen til at kontakte sekretæren og bestille en ny tid, hvis ventetiden bliver for lang.

Kursus og ferie
Vi forsøger, i det omfang det kan lade sig gøre, at undgå at lukke vores praksis, og holder derfor oftest vores ferier forskudt af hinanden. Det samme forsøges, når vi går på efteruddannelsesdage. Hvis vi alligevel er nødt til at lukke, henviser vi til én af vore kollegaer, oftest Birger Andersen.

Lægevagt
Udenfor klinikkens åbningstider henvises til lægekollegaer i lokal området (vagtring) eller Akuttelefonen 1813 på tlf: 1813.
 
Hvem er vi ?
Hvor bor vi ?
Adgangsforhold
Tidsbestilling
Konsultation
Recepter
Henvisning
Ydelser
Links

- Privatlivspolitik -

Telefon 35 _83 00 43 · Nørrebrogade 176, 1 · 2200 Kbh. N  ·  Lukket for tilgang af nye patienter